Schoonmaak Service Friesland biedt uw bedrijf meer als alleen maar een oplossing voor de schoonmaak en hygiëne. Wij  begrijpen als geen ander dat uw bedrijf gereinigd moet worden op het moment dat de productie stil staat. Om dit soepel te laten verlopen staan wij zeven dagen per week voor u klaar om er voor te zorgen dat de reiniging plaats vindt op een desgewenst moment.

Om tot een goed resultaat te komen op het gebied van hygiëne is reiniging een klein onderdeel van het grote geheel. Schoonmaak Service Friesland biedt uw bedrijf ook ondersteuning op het gebied van pest control, persoonlijke hygiëne, de bedrijfshygiëne en hygiëne materialen. Door intensief samen te werken met partners op het gebied van reinigingsmiddelen, hygiëne materialen en hulpmaterialen bieden wij u de totaaloplossing op het gebied van reiniging en hygiëne.
 
Schoonmaak Service Friesland werkt intensief samen met één van de allergrootste leveranciers op het gebied van reinigingsmiddelen ter wereld. Deze samenwerking zorgt er voor dat u een optimale ondersteuning van ons kunt verwachten op het gebied van reiniging en desinfectie.